Vota les millors innovacions forestals europees del projecte FOREST4EU

Aquest mes d’abril de 2024 se celebra el workshop del projecte FOREST4EU, organitzat per Cesefor, Universitat de Santiago de Compostela i BOSCAT, el qual esteu convidats a participar i votar per escollir les millors innovacions forestals en l’àmbit europeu.

En aquesta jornada, tindreu l’oportunitat d’ajudar a seleccionar les cinc millors innovacions pràctiques forestals de cada temàtica, provinents de Grups Operatius d’Europa.

L’esdeveniment tindrà lloc el dia 19 d’abril de 2024, de 9:00h a 14:00h, a Valladolid (amb opció d’assistència online).

Durant el workshop, es presentaran els 50 millors projectes finalistes, seleccionats per experts especialitzats, distribuïts en cinc taules temàtiques. Entre tots els projectes presentats, podeu participar activament en el procés de selecció, on podreu ajudar a triar les innovacions més rellevants per al futur del sector forestal.

 

Les cinc taules temàtiques d’innovació inclouen:

  1. Mobilització de la fusta.
  2. Adaptació dels boscos al canvi climàtic.
  3. Millora dels enfocaments, models i eines per a la gestió forestal sostenible.
  4. Productes forestals no de fusta.
  5. Serveis agroforestals (tindrà lloc el 15 d’abril de forma online).

 

Participa i assisteix!

Si esteu interessats a assistir, sigui presencialment o online, et convidem a registrar-vos en el següent enllaç.

A més, si esteu interessat en votar les millors innovacions, us animem a registrar-vos com a Stakeholder, i formar part d’aquest important procés de selecció fent click aquí.

 

Com a complement, el dia 18 d’abril, CESEFOR organitza l’esdeveniment InnovaForOne, amb la participació de diverses Xarxes europees actives en el sector forestal, com l’Institut Forestal Europeu (EFI), la Xarxa ERIAFF, la Xarxa de Boscos Model i la Xarxa Innovawood.

 

Us agrairem la vostra participació i esperem trobar-nos al workshop!

Etiquetes