Oferta feina forestal

A la federació catalana d’associacions de propietaris de boscos – BOSCAT obrim 4 noves ofertes de feina per a persones menors de 30 anys, en situació d’atur (DONO):

 

. 1 Persona tècnica administrativa i de comunicació. Consulta oferta comunicació

. 2 Persones tècniques forestals / ambientals. Consulta oferta forestal

. 1 Persona tècnica forestal per fer funcions de capataç forestal. Consulta oferta capataç

 

Data límit de presentació: 10 de febrer de 2024

Contracte d’un any i Incorporació inmediata

Envia el teu CV a feina@boscat.cat

 

BOSCAT és una organització sense ànim de lucre que agrupa 26 associacions amb 200.000 ha de boscos en més de 170 municipis amb el propòsit de preservar la biodiversitat, el paisatge i l’equilibri entre el bosc i l’activitat humana. Està formada per un equip tècnic multidisciplinari al servei de les associacions. Promou la gestió forestal multifuncional i l’ús dels productes del bosc de proximitat per a impulsar una bioeconomia basada en els boscos.

Promovem un canvi de paradigma en el sector forestal que reconegui els serveis ecosistèmics del bosc, l’adaptació del bosc al canvi climàtic, la prevenció d’incendis forestals, la generació de formació i oportunitats laborals per a persones vulnerables, la comunicació forestal per una transformació de la visió de la gestió forestal i dels propietaris, la dinamització de les associacions forestals i el treball en xarxa per a revaloritzar el món rural.

Etiquetes