Marganell

L’associació Entorns de Montserrat celebra la seva assemblea general

Es van visitar els boscos gestionats al 2.022 i es va fer una presentació sobre bioconstrucció.

El passat dissabte es va celebrar l’Assemblea General de l’Associació de propietaris forestals d’Entorns de Montserrat a Marganell, amb una assistència de més de 40 persones.

Al matí, hi va haver una visita de camp pels diferents treballs de gestió forestal que està portant a terme l’associació. Aquestes actuacions augmenten la biodiversitat i milloren l’estructura del bosc. A més, afavoreixen l’adaptació al canvi climàtic, la recuperació de zones de pastura i la prevenció d’incendis.

A la tarda, va tenir lloc l’assemblea general. En Miquel Rafa, vicepresident de l’associació, va realitzar una presentació sobre l’ús de la fusta per a la bioconstrucció. La presentació que va despertar molt d’interès entre els assistents.

Etiquetes