Projecte GO Emissions

Projecte GO Emissions

Projectes

Projecte per a la millora de la qualitat de l’aire a partir del control d’emissions de calderes de biomassa

 

Aquest projecte pretén conèixer amb dades reals, l’impacte de la biomassa envers la qualitat de l’aire. Per això, crearem una metodologia de control de les emissions en calderes de biomassa de potència inferior a 500 kW en l’àmbit públic per tal d’ajustar el cost de l’impacte amb el pressupost total de la instal·lació. Alhora, es mostrarà l’oferta existent de tecnologia de calderes i de filtració de les emissions.

Amb els resultats del projecte, les administracions públiques podran establir un nou procediment alhora de licitar projectes d’instal·lacions de biomassa, ja que disposaran d’una metodologia de control de les emissions, establint els límits d’emissions més adequats, i així millorar la qualitat de l’aire i la gestió més eficient de les instal·lacions de biomassa.

Duració del projecte: Des de juliol 2021
Línea d’actuació: Recerca, biomassa
Situació: Actiu

PARTICIPEN

           

 

Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020:

“Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 de Cooperació per a la innovació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020”

La nostra acció

Més projectes

Botiga Boscat

Bany de bosc 42.00€ Immersió sensorial a la natura durant 3 hores i al llarg de 2-3 quilòmetres. Caminarem a poc a poc, despertant els nostres sentits per tenir més percepció del que ens envolta. Realitzarem activitats senzilles i atractives amb què tindràs una vivència restaurativa profunda, única i especial. Com arribar-hi? El lloc de [...]

Accessibilitat

Boscat Fusta S.L s’ha compromès a fer accessibles els seus llocs web, de conformitat amb el Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic, per la qual es trasposa a l’ordenament jurídic espanyol la Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell. Aquesta declaració [...]

El meu compte

Inicia una sessió Nom d'usuari o adreça electrònica * Contrasenya * Recorda'm Entra Heu perdut la vostra contrasenya?

Finalitza la compra