Itinerari al bosc del Molí de Mas Forès

Itinerari al bosc del Molí de Mas Forès

Projectes

Itinerari pedagògic i sensorial d’Alcover per interpretar l’entorn des de la relació de l’ésser humà i la natura

Itinerari autoguiat, circular, pedagògic i didàctic a Mas de Forès (Alcover) que s’integra en l’exposició del Museu de El Molí de Dalt de Mas de Forès d’Alcover, per interpretar l’entorn des d’una dimensió històrica i patrimonial de la relació de l’ésser humà i la natura. 

El recorregut s’inicia al Molí de Mas de Forés, continua per la séquia, arriba fins a l’encreuament quasi a tocar de la Parada Fonda on el camí travessa amb el Riu Glorieta i torna pel sender fins a arribar a Mas Forés. El visitant  podrà  observar l’entorn natural i aprendre  en què consisteix la gestió del bosc multifuncional amb adaptació a l’actual context de canvi climàtic. També podrà sentir el bosc a través dels seus peus seguint la proposta sensorial que es trobarà a mig camí.

El projecte forma part de la proposta del Museu i ens convida reflexionar sobre com és d’important recuperar i mantenir l’equilibri sistèmic que durant segles ha caracteritzat la vall.

Duració del projecte: Des del juny del 2022
Línea d’actuació: Gestió forestal, prevenció d’incendis, sensibilització
Situació: Actiu

PARTICIPEN

            

La nostra acció

Més projectes

  • Tot
  • Actius

Cuidem el bosc, el bosc ens cuida

Gestió forestal sostenible per la prevenció d’incendis en el marc del Pla Tècnic de Gestió i Millora Forestal de Castellar del Vallès i Itinerari pedagògic i sensorial al bosc de l’ermita de la  Mare de Déu de les Arenes (Castellar del Vallès).

Millora de la qualitat de l’aire a partir del control d’emissions de calderes de biomassa

Projecte de recerca per controlar i reduir les emissions de les calderes de biomassa.