Itinerari al bosc del Molí de Mas Forès

Itinerari al bosc del Molí de Mas Forès

Projectes

Itinerari pedagògic i sensorial d’Alcover per interpretar l’entorn des de la relació de l’ésser humà i la natura

 

Itinerari autoguiat, circular, pedagògic i didàctic a Mas de Forès (Alcover) que s’integra en l’exposició del Museu de El Molí de Dalt de Mas de Forès d’Alcover, per interpretar l’entorn des d’una dimensió històrica i patrimonial de la relació de l’ésser humà i la natura. 

El recorregut s’inicia al Molí de Mas de Forés, continua per la séquia, arriba fins a l’encreuament quasi a tocar de la Parada Fonda on el camí travessa amb el Riu Glorieta i torna pel sender fins a arribar a Mas Forés. El visitant  podrà  observar l’entorn natural i aprendre  en què consisteix la gestió del bosc multifuncional amb adaptació a l’actual context de canvi climàtic. També podrà sentir el bosc a través dels seus peus seguint la proposta sensorial que es trobarà a mig camí.

El projecte forma part de la proposta del Museu i ens convida reflexionar sobre com és d’important recuperar i mantenir l’equilibri sistèmic que durant segles ha caracteritzat la vall.

Duració del projecte: Des del juny del 2022
Línea d’actuació: Gestió forestal, prevenció d’incendis, sensibilització
Situació: Actiu

PARTICIPEN

            

Localització projecte

La nostra acció

Més projectes

Botiga Boscat

Bany de bosc 42.00€ Immersió sensorial a la natura durant 3 hores i al llarg de 2-3 quilòmetres. Caminarem a poc a poc, despertant els nostres sentits per tenir més percepció del que ens envolta. Realitzarem activitats senzilles i atractives amb què tindràs una vivència restaurativa profunda, única i especial. Com arribar-hi? El lloc de [...]

Accessibilitat

Boscat Fusta S.L s’ha compromès a fer accessibles els seus llocs web, de conformitat amb el Reial Decret 1112/2018, de 7 de setembre, sobre accessibilitat dels llocs web i aplicacions per a dispositius mòbils del sector públic, per la qual es trasposa a l’ordenament jurídic espanyol la Directiva (UE) 2016/2102 del Parlament Europeu i del Consell. Aquesta declaració [...]

El meu compte

Inicia una sessió Nom d'usuari o adreça electrònica * Contrasenya * Recorda'm Entra Heu perdut la vostra contrasenya?

Finalitza la compra