Boscat crea la ruta familiar del “Ratolí Fermí” a Alcover, Tarragona

Una ruta pedagògica i sensorial sobre la gestió forestal sostenible

>>>> Aquí pots veure on està situat l’itinerari del “Ratolí Fermí” a Mas de Forès, Alcover, Tarragona.


Es tracta d’un itinerari circular, planer, d’uns 2 kilòmetres, accessible per a tothom, a pocs metres del Mimo i de l’aparcament, dins del bosc, amb un banc de pedra a mig camí. A l’inici de l’itinerari trobaràs el recorregut i a cadascun dels 4 espais del “Ratolí Fermí”, una proposta de joc interactiu.

Amb les propostes del “Ratolí Fermí” volem generar una emoció positiva que faci venir ganes de passar més temps al bosc, a l’aire lliure, córrer, saltar, observar o senzillament badar i desconnectar de les preses durant una estona, recuperar el ritme de la natura i sentir-nos lliures.

La finalitat d’aquest itinerari és que els visitants, petits i grans, puguin aprendre, jugant i experimentant, sobre els boscos i el seu valor per l’ésser humà.

També aprendre sobre la importància de gestionar adequadament els nostres boscos per reduir el risc d’incendis i conservar activament la biodiversitat.

Entra aquí >>>> Guia de la ruta pedagògica i sensorial per a famílies i educadors


La ruta ha estat ideada i creada per la federació catalana d’associacions de propietaris forestals – BOSCAT amb el suport de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament d’Alcover i el Museu d’Alcover.

Etiquetes